SAMSONITE S’CURE

Ontdek onze voorlopig lichtste polypropyleen collectie! Dankzij Flowlite TM, een nieuw en lichtgewicht polypropyleenmateriaal, brengt Samsonite opnieuw een revolutionaire verandering teweeg in het polypropyleensegment met driepuntssluiting. Dit materiaal maakt zeer dunne injecties in de mal mogelijk, terwijl de schaal stevig blijft en een optimale bescherming biedt aan de spullen in de koffer. Deze klassieke collectie wordt vervaardigd in Europa. 

De S’Cure is voorzien van een TSA-slot. Zo kunt u zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten. De aluminium trekstang is extra stevig en kan op verschillende hoogtes geblokkeerd worden. Vier dubbele spinner wielen laten toe om de koffer 360 graden te laten draaien in meerdere richtingen. Bovendien krijg je nog 5 jaar wereldwijde garantie!

Deze mooie serie is te krijgen in 4 maten:

  • Handbagage Spinner (55x40x20 cm, 34 liter)
  • Spinner 69 (69x49x29 cm, 79 liter)
  • Spinner 75 (75x52x31 cm, 102 liter)
  • Spinner 81 (81x55x35 cm, 138 liter)

Koffers