Ga droog door de regen met een Senz paraplu

Het is weer herfst! En dat betekend later licht en eerder donker, maar ook natter weer. We zijn alweer een paar keer overvallen door een bui. Als je tijdens zo’n bui tóch naar buiten moet is een paraplu natuurlijk een musthave. Senz heeft de paraplu opnieuw uitgevonden en dat heeft zo z’n voordelen. Door het asymmetrische ontwerp zweeft de Senz stormparaplu op elke storm. Hij klapt niet snel dubbel en is licht om te dragen, mede door het comfortabele ergonomische handvat. De Senz stormparaplu biedt je bovendien een veel beter zicht. De punten van Senz zijn afgewerkt met eyesavers, voor bescherming van jouw ogen en die van anderen. De stof van een Senz stormparaplu is sneldrogend en biedt UPF50 UV-bescherming. Tel daarbij op het tijdloze design en het duurzame ontwerp en je hebt een paraplu die jarenlang met je meegaat.

Senz lange paraplu’s bieden optimale bescherming bij windsnelheden tot wel 100 km/uur. Het unieke ontwerp is getest in een windtunnel en slaat niet snel dubbel. Jouw Senz zweeft op de storm.

De Senz opvouwbare paraplu is altijd in de buurt om jou te beschermen. Hij past gemakkelijk in je jaszak, handtas of rugzak. Je hebt de beste mini-paraplu die bestand is tegen windsnelheden tot 80 km/uur.

Met de Senz kinderparaplu kunnen kinderen heerlijk buiten zijn. De Senz Kids heeft onze iconische eyesavers, is voorzien van UPF50+ zonbescherming, zeer licht en gaat dus makkelijk overal mee naar toe.

Kom ons ruime assortiment bekijken in onze winkel en laat je adviseren!