Zebra (S) Zebra Printing Pink

Hot & happening… logoprints. Bij Zebra ook nog eens extra versierd met subtiele gouden glitters. Lichtroze met donkerrode kleurcombinatie. Voorop zit een verticale donkerrode rits afgewerkt met lichtroze glitterhartjes, die dient als extra opbergvak. De gehele tas heeft een stevige zwart-witte blokrits met dubbele sluiting. De tas is te dragen dmv het korte hengsel bovenop en de verstelbare schouderbanden gemaakt voor donkerrood kunstleer. Binnenin bevinden zich 2 drinkbekervakken en een vrolijke lichtroze gestreepte voering. Achterop het handige naamlabel.

Zebra (S) Zebra printing Pink

€ 39,95

 • Uitverkocht

Zebra (M) Zebra printing

De grotere variant van de originele Zebra logoprint rugzak! Een kleurcombinatie van lichtroze met donkerrood, bewerkt met subtiele gouden glitters. Voorop zit een verticale donkerrode rits afgewerkt met gouden glitterhartjes, die dient als extra opbergvak. De gehele tas heeft een stevige zwart-witte blokrits met dubbele sluiting. De rugzak is te dragen dmv het korte hengsel bovenop en de verstelbare donkerrode kunstleren schouderbanden. Binnenin bevinden zich 2 drinkbekervakken en een vrolijke lichtroze gestreepte voering. Achterop het herkenbare naamlabel.

Zebra (M) Zebra Printing

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra Kidsbag Zebra printing

Dé ideale weekendtas of het juiste formaat voor sporten! Deze tas is zo handig en dus voor meerdere doeleinden geschikt! PU materiaal bedrukt met een originele Zebra logoprint. Een kleurcombinatie van lichtroze met donkerrood en bewerkt met subtiele gouden glitters. Afgewerkt met roze handvaten en een lange schouderband in donkerrood. De tas heeft een gouden piping, sluit met een blokrits (dubbele sluiting), heeft een harde bodem en binnenin 2 drinkbeker vakken.  

Afmetingen: 34 x 27 x 17,5 cm

Kidsbag Zebra Printing

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra Girls (S) Tiger Color

Een mintgroene PU kwaliteit met stoere tijgers. De rugzak heeft voorop een verticale roze rits afgewerkt met hartjes, die dient als extra opbergvak. De gehele rugzak heeft een stevige zwart-witte blokrits met dubbele sluiting. De tas is te dragen dmv het korte hengsel bovenop en de verstelbare schouderbanden. Binnenin bevinden zich 2 drinkbeker vakken en een vrolijke lichtroze gestreepte voering. Achterop het handige naamlabel.

Afmetingen: 30 x 25 x 11 cm

Rugzak (S) Lobster

€ 39,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (M) Zebra Green

Een echte Zebra tas in frisse kleur groen! Voorop zit een verticale knalroze rits met hartjes voor extra opbergruimte. Het hoofdvak is af te sluiten door middel van een stevige blokrits. De voering is zwart en binnen in de tas zitten 2 drinkbeker vakken. De rugzak is voorzien van verstelbare schouderbanden en een handig naamlabel op de achterkant. 

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (M) Bees

Prachtige glanzende rugzak, versierd met gekleurde bijen. Binnenin bevinden zich 2 drinkbekervakken en een vrolijke lichtroze gestreepte voering. 

Afmetingen: 35 x 25 x 11 cm

Rugzak (M) Bees

€ 44,95

 • Uitverkocht


Rugzak (S) Zebra

Een echte Zebra tas! De print is door de structuur bijna aaibaar, maar toch niet. 

 Binnenin bevinden zich 2 drinkbeker vakken en een roze gestreepte voering.

Afmetingen 30x25x11

Rugzak (S) Zebra

€ 39,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (M) Leo Camel Pink

Helemaal hip naar school met deze Leopardprint!   In de tas zitten 2 drinkbekervakken. De vrolijke gekleurde voering is bedrukt met rose streepjes.  

Afmetingen: 35 x 25 x 11 cm

Rugtas(M)

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (M) Leo Yellow & Gold

Helemaal hip naar school met deze Leo-print! Deze medium PU-tas heeft voorop een rits met een gouden hartje. Het hoofdvak sluit met een blokrits en de tas is te dragen door middel van een handvat en 2 verstelbare schouderbanden. In de tas zitten 2 drinkbekervakken. De vrolijke gekleurde voering is bedrukt met hartjes. 

 

Afmetingen: 35 x 25 x 11 cm

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (M) Zebra

Deze rugtas heeft een mooie structuur en daardoor lijkt het aaibaar. Voorop zit een verticale rits met gouden hartjes, die dient als extra opbergvak. De tas heeft een stevige blokrits met dubbele sluiting. Binnenin bevinden zich 2 drinkbekervakken en een roze gestreepte voering. De rugzak is te dragen met de schouderbanden en het korte hengsel bovenop, allemaal in Zebra print. Achterop bevindt zich het naamlabel.

Rugzak (M) Zebra

€ 44,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (M) White spot

Spots van lak die een soort panter dessin vormen. Het kenmerk van deze te leuke rugzak. De print loopt door in de  schouderbanden. De tas is ook te dragen met het korte zwarte hengsel bovenop. De tas is ecru kleurig, afgewerkt met een roze  rits voorop. De tas sluit met een sterke blokrits.. Binnenin zitten 2 drinkbekervakken en een lichtroze gestreepte voering.Achterop de rugzak zit een naamlabel.

Rugzak M White spot

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (S) Croco Purple

Super leuke rugzak in de nieuwe trendkleur lila! Gemaakt van een mooie imitatie croco kwaliteit met subtiele glans. Voorop de tas zit een verticale rits, als extra opbergvak. De gehele tas heeft een stevige blokrits met dubbele sluiting. Beide ritsen zijn afgewerkt met een mat gouden PU hartje. Binnenin bevinden zich 2 drinkbeker-vakken en een vrolijke roze voering met confetti-dots. De tas is te dragen d.m.v. het korte handvat bovenop de tas en de verstelbare schouderbanden. De rugzak is voorzien van het handige naamlabel op de achterkant. 

 

Afmetingen: 30 x 25 x 11 cm

€ 39,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (M) Croco Green

Stoere rugzak in bottle green, uitgevoerd in PU croco! Voorop de tas zit een verticale rits, als extra opbergvak. De gehele tas heeft een stevige blokrits met dubbele sluiting. Beide ritsen zijn afgewerkt met een mat gouden PU hartje. Binnenin bevinden zich 2 drinkbeker-vakken en een vrolijke roze voering met confetti-dots. De tas is te dragen d.m.v. het korte handvat bovenop en de verstelbare schouderbanden. De rugzak is voorzien van het handige naamlabel op de achterkant. 

 

Afmetingen: 35 x 25 x 14 cm

€ 44,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (M) Love Yellow

Deze hele hippe knalgele rugzak is er nu ook in de medium variant! Stevige PU kwaliteit met de letters LOVE erin gedrukt. Voorop een horizontale rits met een gouden hartje voor een extra opbergvak. De gehele tas wordt afgesloten met een blauw-witte blokrits met 2 sluitingen. Achterop de tas is een sportbies geplaatst met gouden accenten als leuk detail met daaronder het handige naamlabel. De tas is te dragen d.m.v. het handvat en verstelbare schouderbanden. Binnenin bevinden zich 2 drinkbeker-vakken. De voering is vrolijk rood bedrukt met hartjes. 

 

Afmetingen: 35 x 25 x 11 cm

€ 44,95

 • Uitverkocht


Zebra (M) Velvet Horse Bit

Grote rugzak met een subtiele horse bit print! Afgewerkt met stoere gouden banen en zacht soft pink velvet. De PU tas sluit met een blokrits met dubbele zipper. En heeft een stevig handvat en verstelbare schouderbanden van zwart kunstleer. Voorop zit een extra opberg vak, die sluit met een rits met Zebra sleutelhanger. Binnenin zit een gestreepte voering en bevinden zich 2 drinkbeker vakken. 

Afmetingen: 35 x 25 x 11 cm

Zebra (M) Velvet Horse Bit

€ 44,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (S) Mermaid

De rugzak heeft een lieve zeemeerminnenprint. Af te sluiten door middel van een rits, bevat een handvat en verstelbare schouderbanden. Ook is de tas voorzien van een opbergvak aan de buitenkant en 2 drinkbekervakken aan de binnenkant.

 

Afmetingen: 30 x 25 x 11 cm

€ 39,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (S) Honey Bunny Blue Dots

Vrolijk gestipte lichtblauwe rugzak met een lief grijs beestje in het voorvak. Dit uitneembare konijntje is ook te gebruiken als sleutelhanger. De tas heeft lichtroze accenten. De gehele tas sluit door middel van een blokrits met dubbele zipper en het voorvak sluit tevens met rits. De rugzak is te dragen door middel van een handvat en verstelbare schouderbanden. Achterop zit een handig naamlabel. De voering is roze met vrolijke confetti stippen en bevat 2 drinkbekervakken.

 

Afmetingen: 30 x 25 x 11 cm

€ 44,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (M) Honey Bunny Leo Blue

Hallo daar! Superlief deze rugzak met uitneembaar konijntje! Deze PU rugzak heeft een blauwe leopard print met voorop een extra opbergvak met lieve blauwe knuffel, die ook als sleutelhanger te gebruiken is. Dit doorvak sluit met een gewone blokrits met roze hartje. Het hoofdvak is te sluiten d.m.v. een blokrits met dubbele zipper en te dragen door het stevige handvat en verstelbare schouderbanden. Op de achterkant zit een handig naamlabel. De lichtroze voering heeft vrolijke confetti-dots en bevat 2 drinkbekervakken. 

 

Afmetingen: 35 x 25 x 14 cm

€ 49,95

 • Uitverkocht


Zebra Rugzak (S) Honey Bunny Leo Camel

Lief en stoer! Deze PU rugzak in leopard print heeft een schattig uitneembaar konijntje. Dit uitneembare konijntje is ook te gebruiken als sleutelhanger. De gehele tas sluit door middel van een blokrits met dubbele zipper en het voorvak sluit tevens met rits. De rugzak is te dragen door middel van een handvat en verstelbare schouderbanden. Achterop zit een handig naamlabel. De voering is roze met vrolijke confetti stippen en bevat 2 drinkbekervakken.

 

Afmetingen: 30 x 25 x 11 cm

€ 44,95

 • Uitverkocht

Zebra Rugzak (S) Horses Pink

Voor de echte paarden fans! Af te sluiten door middel van een rits, bevat een handvat en verstelbare schouderbanden. Ook is de tas voorzien van een opbergvak aan de buitenkant en 2 drinkbekervakken aan de binnenkant.

 

Afmetingen: 30 x 25 x 11 cm

€ 39,95

 • Uitverkocht

Grol Lederwaren & Reisbagage

Hof van den Houte 55

4873 AZ  Etten-Leur

T: (076) 503 26 20

M: info@grol-lederwaren.nl

KvK: 20091814

Btw: NL807542891B01

 

 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag 09:30 - 17:30

Woensdag 09:30 - 17:30

Donderdag 09:30 - 17:30

Vrijdag 09:30 - 20.00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag 12:00 - 17:00*

*iedere laatste zondag van de maand