Castelijn & Beerens

Het merk Castelijn & Beerens is gespecialiseerd in lederwaren zoals rugzakken en portemonnees. De rugzakken zijn functioneel erg goed. Door de mooie combinatie van functioneel en stijlvol is deze tas jarenlang jouw favoriet. De tassen zijn gemaakt van Italiaans Leer, dit geeft de tas een mooi en natuurlijke look. Een erg leuke zakentas als je het aan ons vraagt.

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Castelijn en Beerens tassen. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

xl_Set 1_laptoptas-15-6-tablet-lichtbruin
xl_front_laptoptas-15-4-tablet-zwart
xl_Set 1_laptop-schoudertas-15-6-plus-tablet-grijs-1263

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de ‘Overig’ pagina. Kom langs bij ons.