The Chesterfield Brand

De leren tassen van Chesterfield Brand combineren stijl en functionaliteit op een zeer hoog niveau. Elke tas wordt gemaakt van 100% full grain leer. Dit is het mooiste en sterkste gedeelte van de huid. Dit zorgt voor een enorm goede kwaliteit. Met onze uitgebreide collectie bieden wij diverse soorten rugzakken aan waarbij er altijd één voor iedereen bij zit.

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Chesterfield Brand werktassen. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

leren-laptoptas-zwart-seth

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de ‘Overig’ pagina. Kom langs bij ons.