Oozoo

Al onze horloges zijn van het merk Oozoo. De Oozoo horloges zijn van mooie materialen en hoge kwaliteit gemaakt. De meeste banden zijn van leer of staal. De smartwatches van Oozoo zijn uitgerust met een hartslag, bloeddruk en slaapmonitor. Het horloge heeft een stappen- en calorieteller. Zo kun je dus eenvoudig zien hoeveel jij verbrandt. Het merk Oozoo staat bekend om gebruiksvriendelijkheid, door middel van de diverse functies blijf jij up-to-date.  De Oozoo horloges zijn zowel voor mannen als vrouwen, zo zit er altijd wat bij dat jij leuk vindt!

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Oozoo horloges. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

New Q4
oozoo horloge
1608206932

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de ‘Overig’ pagina. Kom langs bij ons.