Plevier

De zakelijke leren tassen van Plevier zijn met de handgemaakt en worden in Nederland ontworpen. De hoge kwaliteit leer wordt met de grootste uitgezocht en verwerkt. De duurzaamheid van de tassen zorgt voor jarenlang plezier en zal door de tijd heen alleen maar mooier worden, een top tas als je het aan ons vraagt. De Plevier tassen zijn zowel casual als formeel te dragen, voor elke stijl, genre en outfit een tas.

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Plevier tassen. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

plevier werktas
549-2-zijkant-voorkant
560-2-cognac-voorkant

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de ‘Overig’ pagina. Kom langs bij ons.