Merken

Al 25 jaar uw partner in lederwaren en reisbagage

We hebben veel verschillende producten in ons assortiment. Daarom hebben we de verschillende merken gecategoriseerd in onderstaande vier categorieën. Mocht u op zoek zijn naar een product of specifiek merk dat wij niet voeren, neem dan graag met contact met ons op. Dan proberen wij alsnog aan uw wens te kunnen voldoen.

0009555_tr-71818_2_06f73b16-505d-4534-b879-b67e3d5c2cac_1500x1500

Koffers

Wij bij Grol Lederwaren hebben de beste reisspullen voor je klaar staan met ruime keuze uit verschillende reisaccessoires, koffers en reistassen.

Myomy tassen

Tassen

Verschillende tassen van topmerken voor zowel dames als heren. Je vindt het allemaal bij Grol Lederwaren. Wij hebben een groot assortiment, met name werktassen en rugzakken.

karma sieraden grol lederwaren 3

Sieraden

De mooiste betaalbare horloges en sieraden vind je bij Grol Lederwaren. Wij bieden horloges, armbanden en halskettingen aan.

MVg-Rosso_Bordeaux_-_1_-_Front_2000x

Overig

Denk ook bijvoorbeeld eens aan onze sleutel etuis en pasjes etuis. Om het hele assortiment klein lederwaren zelf te ontdekken raden we je aan om naar onze winkel te komen.

Bestel jouw tas bij Grol Lederwaren

In ons tassen assortiment hebben wij een ruime keuze aan tassen die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Wij hebben ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort! Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

Al onze merken