Rugzakken

Online rugzakken kopen

Heeft u een nieuwe rugzak nodig? Bij Grol Lederwaren vindt u diverse rugzakken, voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Ons assortiment is erg breed, dat maakt een keuze maken toch net wat makkelijker. Alleen het is wel belangrijk om een aantal vragen te stellen. Hoe groot moet de rugzak zijn? Waarvoor heb ik de rugzak nodig? Zakelijke rugzak of liever eentje met meer kleur? Dit zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Neem een kijkje in onze collectie en maak uw keuze!

thebagstore-2-1-2

Volwassen Rugzakken

Een rugzak is super functioneel, u kunt er veel in meenemen en u heeft altijd uw handen vrij.  Een rugzak is bovendien geschikt voor alle gelegenheden en activiteiten. De rugzak is dus een praktische oplossing als u diverse zaken wilt meenemen. Ze zijn over het algemeen stevig en u kunt er overzichtelijk alles in kwijt. Door de band om de schouder kunt u ‘zwaardere’ spullen meenemen. Kortom, een rugzak is een ideaal!

Lillemor-rugzaktropicalpatch-palmtree-degeleflamingo_785x_crop_center

Veel keuze in kinderrugzakken

Grol Lederwaren heeft een breed assortiment wat betreft kinderrugzakken. Zo zit er altijd wel iets leuks bij voor jouw kleine. Wij hebben verschillende soorten rugzakken van dieren rugzakken tot camouflage rugzakken, wij hebben wat je zoekt. De verschillende merken van de kinderrugzakken zijn: Zebra, Pick Pack Bags en Little Legends. Klik op de knop op naar de kinderen rugzakken pagina te gaan.

Eastpack

Eastpak

Eastpak is een van de bekendste merken als het gaat om rugzakken. Eastpak is al jarenlang koploper als het gaat om het verkopen van rugzakken. De afgelopen jaren heeft Eastpak een grote groep mensen voor zich gewonnen door tassen te maken van een uitstekende kwaliteit, erg mooie designs en een stoer uiterlijk. Al onze tassen hebben een uniek design, en zijn in verschillende maten te verkrijgen. Dit heeft uiteraard te maken met literinhoud.

Flällräven

Fjällräven

Fjallraven staat bekend als een super fijn outdoormerk. Ze maken producten die het genieten van de natuur makkelijker maken. Een bekende is de Kanken rugzak. Dit is het meest geliefde product onder de consument en ook te verkrijgen in ons assortiment, dit komt onder andere door te super comfort van de rugzak. Het product is te verkrijgen in talloze modellen en kleuren. De rugzakken zijn geschikt voor dames, heren en kids, een enorm brede keuze.

Burkely

Burkely

Het merk Burkely komt uit Nederland en is gefocust op het maken van een stijlvolle en praktische tassen die meegaan met de tijd. Het merk gelooft dat het leven chaotisch is, vandaar dat tassen het dagelijkse leven wat makkelijker maken. De tassen zijn niet alleen trendy, maar ook praktisch en hebben een goed draagcomfort. Wij hebben diverse soorten Burkely tassen, deze zijn in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen.

Online jouw rugzak kopen bij Grol Lederwaren

Wij hebben rugzakken van veel verschillende topmerken, naast Burkely, Fjällräven en Eastpak zoals: Dakine, Kapten en Son, Castelijn en Beerens, Bear Design, Chesterfield Brand en Samsonite. Je hebt niet alleen een mooie rugzak, maar ook een goede kwaliteit en comfort rugzak. Een goede compagnon als je het aan ons vraagt. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-leur, zo kun je de producten in het echt bewonderen, bekijk ook de sieraden en portemonnees. Zo shop je alles in één keer in onze mooie winkel.