Tassen

Ons assortiment tassen

Wij hebben een groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Er is volop keus uit bijvoorbeeld werktassen en rugzakken maar ook dames -en herentassen. Bij alle categorieën hebben wij verschillende merken die bij jou passen, kom een kijkje nemen in onze winkel, zo weet jij wat er bij jou past! Ons team staat altijd klaar om te adviseren.

 

De tassenmerken verrassen ons ieder seizoen weer met diverse ontwerpen. Wij hebben diverse tassenmerken in ons assortiment, een aantal merken zijn: Burkely, Charm, Bag2Bag, Cowboysbag, LouLou, Claudo Ferrici, GiGi Fratelli, Chabo Bags, Bear, Chesterfield Brand en Kipling. Voor ieder wat wils!

IMG_8789

Werktassen van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar een geschikte tas om mee te nemen naar je kantoor/ werk? Van echte werktassen tot laptoptassen, er is genoeg keuze. Van zowel mooie herentassen als elegante damestassen hebben wij genoeg in het assortiment.

Ga voorbereid op pad voor een nieuwe werktas. Het is handig als je weet hoeveel inch de laptop is die in de tas moet passen en ga na hoeveel ruimte er daadwerkelijk nodig is (bereken ook zeker ruimte voor een eventuele lunch en/of een flesje water). Om echt zeker te zijn of je de juiste keus maakt is het ook mogelijk al de nodige spullen mee te nemen en even te passen in onze winkel. Wij adviseren je graag!

Rugzakken

Heeft u een nieuwe rugzak nodig? Bij ons zijn er diverse rugzakken te vinden voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Ons assortiment is erg breed, dat maakt een keuze maken toch net wat makkelijker.

Het is belangrijk om een aantal vragen te stellen. Hoe groot moet de rugzak zijn? Waarvoor heb ik de rugzak nodig? Zakelijke rugzak of liever casual? Dit zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Neem een kijkje in onze collectie en laat je adviseren!

Kinderrugzakken

Gaat jouw kleine binnenkort naar school? Dan mag een rugzak voor je kind uiteraard niet ontbreken bij de start van een nieuw avontuur. Met een leuke rugzak kan de eerste dag school niet meer fout gaan voor jouw zoon of dochter. Een rugzak is ideaal voor je kind, zo kan hij alles lekker meenemen en heeft hij of zij nog veel bewegingsvrijheid. Bekijk ons assortiment en laat jouw kind een leuke rugzak kiezen!

Ook voor een nieuw schooljaar is er genoeg keus. Opeens huiswerk mee? Of een grotere lunch? In een maatje groter past alles net wat makkelijker.

Kom gezellig bij ons langs

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan tassen die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Wij hebben ook een prachtige collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort! Kom gezellig een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wellicht vind je iets naar je zin.

Bear

Het merk Bear Design is een puur Nederlands merk. Met prachtige tassen voor zowel dames als heren. Kom langs in onze winkel om een kijkje te nemen in onze collectie!

Chabo_Official_Logo_Black

Chabo Bags

Het uitgangspunt voor de Chabo’s is dat ze fashionable en toch basic zijn. Het merk Chabo heeft naast fashion design ook oog voor duurzaamheid, zowel in het product als relaties met partners. Chabo werkt alleen met gecertificeerde leveranciers met oog en respect voor het milieu en leef- en arbeidsomstandigheden in India waar de tassen worden gemaakt.

Cowboysbag

Cowboysbag

Cowboysbag is een van de meeste bekenden lederwaren merken in Nederland. Door de vele modellen en afwisselende collecties zit er voor jou altijd wat tussen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig leer en gaan dus jarenlang mee, mega handig als je het aan ons vraagt. De cowboysbag is een tas die razend populair is. Ga jij de deur uit met een modieuze cowboysbag?

Onze merken