Myomy

Het merk Myomy is bekend van ‘My paper bag’, de tas is geïnspireerd op de schoonheid en eenvoud van een simpele papieren tas. Het eenvoudig ontwerp en de eerlijkheid achter de productie maakte het product een ‘must have’. De tas kreeg nieuwe modellen en zo werden de tassen alleen maar bekender. Het merk is fan van nieuwe designs.

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Myomy tassen. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de pagina. Kom langs bij ons.