Kinder rugzakken

Veel keuze in kinderrugzakken

Grol Lederwaren heeft een breed assortiment wat betreft kinderrugzakken. Zo zit er altijd wel iets leuks bij voor jouw kleine. Wij hebben verschillende soorten rugzakken van dieren rugzakken tot camouflage rugzakken, wij hebben wat je zoekt. De verschillende merken van de kinderrugzakken zijn: Zebra, Pick Pack Bags en Little Legends.

 

Welke rugzak is de beste voor mijn kind?

Een vraag die veel ouders natuurlijk hebben, welke rugzak is nou geschikt voor mijn kind. Allereerst is het belangrijk om te weten of je zoon of dochter veel spullen meeneemt naar school. Daarnaast is het belangrijk om te weten of uw zoon of dochter zuinig met de rugzak omgaat, is dit niet zo? Dan moet je kiezen voor een wat stevigere rugzak. Al onze rugzakken zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje, aan keuze geen gebrek!

Lillemor-rugzaktropicalpatch-palmtree-degeleflamingo_785x_crop_center
Zebra

Zebra tassen

Zebra is het ultieme tassenmerk voor de coole kinderen onder ons. Het merk heeft veel fantasie en creativiteit, deze worden vertaald naar de leukste ontwerpen voor zowel jongens als meisjes. Voor de meisjes hebben we rugzakken met stippen, strikjes en hartjes. Voor de jongens hebben we monsters, haaien of sterren. Leuke rugzakken voor jouw kind vind je bij onze winkel in Etten-leur.

PickPackBags

Pick Pack Bags staan erg bekend om hun kinderrugzakken. Pick Pack Bags omarmt het idee dat kinderen kind mogen zijn, Pick Pack bags wil ze graag vergezellen, net als hun favoriete speeltje of knuffeldier. Wij hebben diverse modellen en kleuren van Pick Pack Bags. Bekijk in onze winkel welke rugzak bij jou past.

logos-little-2

Little Legends

Little Legends is bekend van kindersneakers, vrolijke accessoires en mooie rugzakken. De rugzakken zijn bewust en duurzaam geproduceerd en het allerbelangrijkst zeer kindvriendelijk. Er wordt nagedacht over de ontwikkeling van de kinderen en of ze het zelf eenvoudig kunnen aantrekken en of het comfortabel is. Deze comfortabele rugzakken hebben wij in diverse modellen, kleuren en inhouden.

Bestel jouw kinderrugzak

Bij Grol Lederwaren vind je de leukste rugzakken voor jouw kind. Wij hebben verschillende merken met verschillende modellen in verschillende prijscategorieën, dus er is voor iedereen een uitgebreide keuze. Neem ook een kijkje bij onze andere tassen zoals: werktassen of rugzakken, of bij onze sieraden. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-leur. Bekijk onze leuke collectie en maak uw keuze!