Kinderrugzakken

Veel keuze in kinderrugzakken

Het merk Zebra heeft een breed assortiment wat betreft kinderrugzakken. Zo zit er altijd wel iets leuks bij voor jouw kleine. Wij hebben verschillende soorten rugzakken zoals meisjesrugzakken en jongensrugzakken.

 

Welke rugzak is de beste voor mijn kind?

Een vraag die veel ouders natuurlijk hebben, welke rugzak is nou geschikt voor mijn kind. Allereerst is het belangrijk om te weten of je zoon of dochter veel spullen meeneemt naar school. Al onze rugzakken zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje, aan keuze geen gebrek!

 

Zebra is het ultieme tassenmerk voor de coole kinderen onder ons. Het merk heeft veel fantasie en creativiteit, deze worden vertaald naar de leukste ontwerpen voor zowel jongens als meisjes. In ons assortiment zitten zowel rugzakken met stippen, strikjes en hartjes als met monsters, haaien of sterren.

girls-zebra-zomer-23_1

Kinderrugzakken

Bij ons kun je de leukste rugzakken vinden voor jouw kind. Wij hebben diverse merken met verschillende modellen, dus er is voor iedereen een uitgebreide keuze. Neem ook een kijkje bij onze andere tassen zoals: werktassen of rugzakken, of bij onze sieraden. Kom gezellig een kijkje nemen in onze winkel in Etten-leur. Wellicht zit er ook voor jouw kind een leuke rugzak bij!