Koffers

Koffers van Grol Lederwaren

Yes, we mogen weer op reis! Heb jij al je reisspullen nog thuis staan of heb je nog snel nieuwe nodig? Wij bij Grol Lederwaren hebben de beste reisspullen voor je klaar staan. Zo heb je bij ons de keuze uit de verschillende reisaccessoires, koffers en reistassen. We helpen je ook in de winkel graag mee met het vinden van de juiste reis spullen. Dus als je nog op zoek bent, kom gezellig langs in onze winkel in Etten-Leur. 

 

Ruime keuze aan koffers en reisaccessoires

Je gaat lekker op reis, maar je hebt nog dergelijke reis accessoires nodig… Wij van Grol Lederwaren hebben een breed assortiment wat betreft reisartikelen. Deze reisartikelen maken het reizen wat veiliger, comfortabeler en vooral gemakkelijker. Neem een kijkje in onze collectie. Eenvoudig je reis accessoires bestellen doe je bij ons!

0009555_tr-71818_2_06f73b16-505d-4534-b879-b67e3d5c2cac_1500x1500

Suitsuit reisaccessoires

De leukste reis accessoires vind je bij ons. Je vindt hier alles als het gaat om reizen. Als het gaat om reisartikelen dan is het merk Suitsuit erg bekend bij de consument. Suitsuit is geïnspireerd door het artikel Vijlbrief. Vrouwen hebben veel invloed op de consumptieve bestedingen. Suitsuit is hier in mee gaan denken en ontwikkelt en ontwerpt koffers door de ogen van een vrouw. Het is de missie om wereldwijd hét merk voor reislustige fashionista’s te worden. Wij hebben twee productcategorieën in het assortiment. Wij hebben diverse toilettassen, hier kun jij je toiletspullen eenvoudig in doen. Bij een koffer hoort een kofferhoes deze zorgt ervoor dat je koffer niet beschadigd raakt en een lange tijd mee kan gaan.

Packing cubes & Chilly’s

Bij een koffer hoort ook een packing cube, hiermee organiseer je je spullen en kleding gestructureerd en zo hoef je dus niet je hele koffer onderste boven te halen om iets te vinden. Wij hebben deze in twee maten: small & medium. Ook mag een Chilly’s niet ontbreken op reis, dit zijn milieuvriendelijke drankflessen die jouw drinken warm of koud houden. Chilly’s drinkflessen zijn moderne en stijlvolle producten die zijn ontworpen op het gemak van een plastic waterfles te combineren met de hoogwaardige technologie en milieuvriendelijke voordelen van een traditionele fles. De lekvrije dop zorgt ervoor dat je de drinkfles probleemloos overal mee naartoe kan nemen.

Reistassen van Eastpak

Nu we het vooral hebben gehad over accessoires, gaan we het nu hebben over diverse koffers. Wij hebben reiskoffers, handbagage en kinderkoffers, genoeg keuze om met het hele gezin lekker op vakantie te gaan. De koffers hebben verschillende soorten, kleuren, merken en inhouden qua liters zo kun je dus afwegen om een grote of een wat kleinere koffer te nemen. Of houd je liever van een reistas? Dat is natuurlijk ook geen probleem, ook hierbij hebben wij verschillende groottes, soorten en kleuren. De reistassen zijn van het merk Eastpak, Eastpak staat bekend om hun rugzakken, maar de reistassen zijn ook ontzettend populair. Dit komt onder andere omdat Eastpak altijd een uitstekende kwaliteit, mooie designs en een stoer uiterlijk levert. Buiten deze eigenschappen hebben de producten ook een super comfort.

Bestel jouw reisartikelen

Onderstaand vind je al onze merken, zo hebben wij ook producten van de merken Samsonite en Reisenthel. Kortom, wij hebben alles wat je zoekt wat betreft reizen. Van trolleys tot reistassen en van drinkflessen tot toilettassen. Kom een kijkje komen nemen in onze winkel in Etten-Leur, zo kun je de producten in het echt zien en zo beoordelen of het bij jou past!

Onze merken