Eastpak

Eastpak is een van de bekendste merken als het gaat om rugzakken. Eastpak is al jarenlang koploper als het gaat om het verkopen van rugzakken. De afgelopen jaren heeft Eastpak een grote groep mensen voor zich gewonnen door tassen te maken van een uitstekende kwaliteit, erg mooie designs en een stoer uiterlijk. Al onze tassen hebben een uniek design, en zijn in verschillende maten te verkrijgen. Dit heeft uiteraard te maken met literinhoud.

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Eastpak tassen. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

1509290697

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden, maar wel maximaal 3 dagen. Bekijk onze collectie en koop jouw producten bij ons!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de ‘Overig’ pagina. Kom langs bij ons.