Karma

Karma is een begrip uit het hindoeïsme en boeddhisme die je vast wel kent. De Karma sieraden zijn daarop geïnspireerd en ze geven ook aan elk sieraad een betekenis. De Karma sieraden kunnen niet in jouw sieraden collectie ontbreken. Wij hebben diverse gouden en zilveren Karma kettingen. De Karma kettingen maken jouw look helemaal af, bovendien zijn de kettingen eenvoudig te combineren met andere kettingen. Een Karma ketting is geschikt voor alle gelegenheden, een leuk geschenk voor jezelf, maar ook een leuk cadeau voor een ander.

 

Hieronder krijg je een kleine impressie van ons assortiment Karma sieraden. Kom langs in onze winkel om onze gehele collectie te bekijken.

karma sieraden grol lederwaren
karma sieraden grol lederwaren 2
karma sieraden grol lederwaren 3

Bestel jouw tassen, accessoires en overige cadeaus bij grol lederwaren

In ons overige assortiment hebben wij een ruime keuze aan producten die matchen bij jouw persoonlijke smaak. Naast de producten op deze webpagina, hebben wij ook een collectie portemonnees, boodschappenkarren en sieraden. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en super comfort!

Kom een kijkje nemen in onze winkel in Etten-Leur! Wij kunnen eventueel producten voor je achterhouden. Bekijk onze collectie en kom gezellig bij ons langs voor meer informatie!

 

We hebben veel meer producten in onze winkel dan op de website staan, bijvoorbeeld het leren jasje bovenaan de ‘Overig’ pagina. Kom langs bij ons.